Een leven lang plezier van uw meubelen

Wij beheersen reeds 30 jaar de unieke spuittechniek om op milieuvriendelijke wijze uw leren zitmeubelen te renoveren en te herkleuren. Uw meubelen kunnen door het aanbrengen van een beschermende en kleurecht finishlaagje weer terug gebracht worden in de oorspronkelijke kleur of in een geheel andere kleur. Deze zien er na de behandeling weer als nieuw uit en kunnen probleemloos weer jaren mee.

Leren meubelen zijn toonaangevend voor het interieur en het leefcomfort. Geen ander meubelstuk wordt zo intensief gebruikt als een bank of stoel. Hoe zuinig u er ook op bent en hoe zorgvuldig u het meubel ook onderhoudt, slijtage is onvermijdelijk. Nieuwe leren meubelen aanschaffen kost veel geld en dan is het nog maar de vraag of u exact dezelfde comfortabele bank kunt krijgen, die ook nog eens goed past in uw interieur.

Wij knappen uw meubelen weer helemaal op. Het spuiten van leren meubelen is voor ons al jarenlang de gewoonste zaak van de wereld. Na behandeling en eventuele reparatie zien ze er weer zo goed als nieuw uit en is het invetten of oliƫn van het leer niet langer nodig, afnemen met een vochtige doek is al voldoende.

Vaal, versleten, kattenkrabbels, doorgezakte zittingen of verschoten door zonlicht? Wij herstellen de kleur, repareren, vullen kussens en maken uw leren meubelen weer dusdanig dat u deze weer jaren met veel plezier kunt gebruiken. Het leer behoudt zijn vertrouwde uitstraling en souplesse.
Het is een ambachtelijk vak waarbij elk meubel met heel veel zorg en aandacht wordt behandeld.

Wanneer uw leren meubelstuk slijtageplekken gaat vertonen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een advies. Leer is een natuurproduct en als dat eenmaal scheurtjes gaat vertonen begint een niet te stoppen proces van uitdroging en doorscheuren. Invetten helpt dan al niet meer. U kunt gelukkig erger voorkomen door er bij ons weer een nieuwe finishlaag op aan te laten brengen. Wij kunnen voor u uw leren stoel verven, uw leren stoel spuiten, uw leren bank verven, uw leren bank spuiten. Een medewerker van ons informeert u graag en uiteraard geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten.

Langer plezier van uw leren meubelen!