Waarom meubels laten herbekleden?

Als u in het verleden dure meubelen heeft aangeschaft bent u haast wel verplicht om het te laten herstofferen want daarbij behoud je namelijk het “oude” comfort en kun je de uitstraling zelf bepalen.
Of u heeft bijvoorbeeld een erfstuk. Hier is altijd met veel liefde en plezier in geleefd door uw naaste, dit kan niet weggedaan worden uit emotionele waarde maar het staat niet in uw interieur. Dan is herbekleden de uitkomst.

Zoekt u kwaliteit? Dan bent bij ons aan het juiste adres voor al uw stoffeerwerkzaamheden. Uw meubel kan door ons van geheel of gedeeltelijk nieuw leer of stof worden voorzien.

Naast het stofferen van meubels kunnen ook uw kussens van bijvoorbeeld carvan of boot bekleed worden of helemaal nieuw op maat worden gemaakt. Tevens is onze stoffeerder ook gediplomeerd auto-stoffeerder en kan elk auto-interieur door hem onder handen worden genomen, van A tot Z

Uw kussens zijn te zacht of ingezakt? Geen probleem. Opvullen, bijvullen of helemaal vervangen zal zorgen voor een langdurige prettige zit.

Er is een ruim assortiment aan verschillende materialen, leer- en stofsoorten aanwezig. Alleen de beste soorten worden door ons gebruikt die garant staan voor een lange levensduur. Wij werken onder andere met de materialen van Ohmann, Buvetex en Switch.

Als bewijs van de geleverde kwaliteit geldt voor u een garantie van 3 jaar!